Search This Blog

Tuesday, May 4, 2010

Hawt sangat ke kau tu...

Hehehehe...Hari ini teringin pula hendak buat entry pasal awek-awek yang perasan HAWT GIRL...Aku tidak berminat hendak tulis pasal apa ciri-ciri lelaki kacak dan sebagainya sebab aku sendiri perempuan. Tapi, apa yang dapati HAWT dari kaca mata lelaki adalah berbeza dengan HAWT dari kaca mata perempuan.

Perempuan ini pandangannya memang lain...Selalunya sorang awek tu akan confident dia HAWT HABISSSSS bila dia kuar jalan-jalan dengan  jeans berjenama LEVI'S yang disarung dengan sendatnya, baju seksi giler yang menampakkan pangkal budah dada, mekap tebal tak tentu arah, rambut yang diwarnakan merebang-rebang macam pontianak dan sebagainya...Pastu ditambah pulak dengan muka confident menggalas handbag berjenama yang diciplak dan dibeli di PETALING STREET, diaorang akan budget diaorang HAWT pastu dah PERASAN yang diaorang sekarang dah sama angkatannya dengan ARTIS POPULAR TANAH AIR...Pastu yang aku perasan lagi, mereka-mereka yang perasan HAWT NI selalunya suka-suka lar kan declare diri tu PART MODEL la, PENARI la then paling-paling koman pun PELAKON TEMPELAN...Yang babak setakat seminit dua, takat lalu-lalang jek depan camera dah pandai-pandai declare yang diaorang tu pelakon kan...

Kadang-kadang aku memang tergelak sorang-sorang bila kenal dengan minah-minah yang stok perasan macam ni...Pastu yang aku paling tak tahan tu stok minah-minah perasan HAWT ni memang suka tau pakai compact powder yang tak seswai dengan kaler kulit muka tau dan hasilnya adalahhhhhhhhhh OF COURSE GOMAK ye...Kadang-kadang nak tegur, tapi kang ita ni sapela sangatkan nak tegur diaorang tu...Diaorang tu HAWT kan, kita ni apela sangat...Yang tak tahan tu, ade jek yang dengan confident kat merata-rata tempat akan snap gambar sendiri menggunakan camera henfon...Pastu cam bese lar kan, confident jek pegi tempek kat facebook lar, myspace lar, tagged lar dan sebagainya...

Ade lar seorang minah ni, dia cakap dia part time model kan...Aku pernah lar tengok gambar dia mengayakan barang kemas jenama TOMEI kan...Takat gambar seketul dua yang diambil menggunakan handphone murah tu dah berani claim yang kau tu part time model...Tak cukup dengan tu, gambar-gambar dia sumenyer pose ala-ala kayu lar, keras jek, langsung tak pandai memberikan pose yang menarik...Tapi tu lar...Orang melayu kita ni memang mudah tertarik dengan pekerjaan-pekerjaan yang berunsurkan glemer dan popular...Owh tidakkkk...Entry ni memang pasal bukan pasal minah part time model tu tapi entry ni ditulis secara general sahaja...Tiadak ada kena mengena dengan mereka yang masih hidup atau sudah meninggal dunia...Wakekekekekeke...

Pada aku lar, kita kalau nak budget hawt pun agak-agak lar kan...Ni tak, dalam kepala otak tu hawt maknya, baju kena seksi-seksi, mekap kena tebal-tebal, rambut kena dye yang stok karat-karat tu, handbag kena branded, cap petaling street pun takpe asalkan branded ye, pastu bila berjalan tu dengan spek mata besar, then kalau amik gambar mesti stok mulut yang cam mulut IKAN BUNTAL tu...Tak bleh blah betul aku dengan manusia-manusia cenggini tau...Mungkin jugak aku yang bermasalah sebab sibuk amik tau hal diaorang kan, but well...Ni cuma komen aku secara suka-suka jek, sape yang tak suka SAPE SURUH BACAKAN...??? Hahahahahahaha...


3 comments:

~H a n u m ~H~ said...

Aku sangat pasti yer, entry ni bukan sama sekali mengenai minah part time model penggaya barang kemas tomei aka pekerja celcom tu kekekeke...ye babe, selalu minah2 cenggini rasa hawt sangat kan, tepek bedak 20 kati yg tak sama warna, lepas tu suka pakai seksi2 sendat2, ambik gambar tgh clubbing lepas tu letak dekat fb la myspace la... aneh...

Missing Cat said...

mmg aneh babe...ni yg aku perasan la...ade sorg blogger tu namakan minah cenggini as PEREMPUAN AMPANG...diaorg budget diaorg hawt lar kan...tapi sbnrnyer sgt aneh ye appearance diaorg...hehehehehe

Izan said...

weh,aku rasa cam program melodi hangat la plak. hahahahaha.
tu la aku balik aritu, tgk budak2 zaman skang ni kalah minah saleh kat italy ni. huhuhuhuh